Lokacija
Važne informacije


Vremenski usloviPrijatelji sajta
netvodic


Oglasi


Anketa

Da li biste posetili Pribojsku Banju?
da
možda
ne

Pribojska Banja na Facebook-u

Pribojska Banja na Google-u

Pribojska Banja na Twitter-u
Forum

Forum je trenutno u izradi!
Na ovoj stranici za sada možete postavljati vaše komentare.

Postavi komentar

Postavi komentar


Postavljeni komentari

Vidite komentar 41 od 50 (Ukupno komentara: 109)

Ime:Katarina
Komentar:
Doktori na Banji su svi katastrofa, neljubazni i drski. Osim dr Goce Anicic, njoj svaka cast. Nasmejana uvek. Zato i ima najvise pacijenata. Fizioterapeuti su takodje odlicni,uvek raspolozeni i veseli. Svaka pohvala.
07 11 2013 - 04:26
Ime:Sara
Komentar:
Bog vam je dao prelijepu vodu i prirodu, ali.... i ljudi treba da urade svoj dio posla da bi ova banja postala ono što zaslužuje da bude, a to je mjesto za liječenje, odmor i uživanje.
Ove godine se ispoljilo mnogo propusta počev od zatvaranja stacionara čija rekonstrukcija još nije počela (iako je trebalo biti završen do juna 2013). Pitanje je da li će biti završen do juna 2014 godinu.
U ovoj banji dolaze uglavnom starije osobe, 75% ih je preko 60 godina, koje su slabije pokretne zbog problema sa zglobovima, kostima, lomovima i implantatima kukova i koljena. Zbog toga bi sve moralo biti prilagođeno njima. ONAJ koji uredno ubire prihode od bazena morao bi obezbijediti osnovne uslove za njihovo bezbijedno korišćenje. Stanje u kojem je banja funkcionisala ove i prethodnih godina, je takvo da bi sanitarna i komunalna inspekcija morale zabraniti rad bazena, sve dok se za približno hiljadu osoba koje dnevno prođu kroz bazene ili se kupaju na obliznjem jazu, ne obezbijede sledeći sanitarni uslovi:
- toaleti i tuševi (s obzirom da je u bazenima veliki broj starijih osoba koje slabije kontrolišu mokrenje i stolicu, u zatvorenim bazenu se često dešavanju neprijante situacije koje bi se izbjegle da postoji bar jedan toalet, koji je OBAVEZAN SVUDA, osim u ovoj banji. S obzirom da postoji dosta tople vode postavljanje tuševa bi bila mala investicija, koja bi po izlasku iz bazena omogućila da se spere pomenuta nečistoća )
- stepenice u bazenu bi morale biti maksimalne visine 19cm (umjesto sadašnjih 25cm, dok je najniža stepenica u velikom bazenu visine 40cm!!! )
- obostrani rukohvati na stepenicama u bazenu
- neklizajući pod od drvenih ili plastičnih rešetki pri izlasku iz bazena, kroz koje bi voda prolazila i kroz drenažnu rešetku izlazila van objekta. (Kad 70 osoba odjednom izađe iz bazena na podu sa nađe dosta vode koja se cijedi sa tijela i iz kupaćih kostima tako da pod od keramičkih pločica postaje jako klizav, što starijim osobama predstavlja veliku opasnost)
Čitava Banja živi od ovih bazena, a bazeni su u stanju od prije 40 godina. Nadležni treba da shvate da su se higijenske navike i potrebe gostiju promijenile, a na njima je da ih obezbijede i idu u korak sa vremenom, za dobro svih. Ne treba velika pamet da bi se shvatilo šta treba uraditi. Neka nadležni samo dva puta dnevno siđu u bazen sa običnim narodom koji se tamo kupa pa će im biti jasno šta treba činiti. Ako izađu iz svog atara i pogledaju kako su uređene druge banje u Srbiji ideje će im same doći.
A novca ima, za prihod koji se za mjesec dana ubere sa ovih bazena se može napraviti sve gore pomenuto i podići nivi usluga banje na opšte zadovoljstvo i gostiju i domaćina.
Pozdrav iz Podgorice
17 08 2013 - 05:33
Ime:zare
Komentar:
Sutra dolazak na BANJU-pozdrav za sve
15 08 2013 - 13:20
Ime:Damjan
Komentar:
Kume sredio si ovaj sajt, nemam reči
28 07 2013 - 07:35
Ime:zare
Komentar:
Bravo za nove fotografije.Nadam se da ce ih biti jos.Pozdrav.
10 06 2013 - 11:35
Ime:zare
Komentar:
Najzad da docekamo pocetak bilo kakvih radova na Banji.Nadam se da ce se obaviti kvalitetno i u roku.Jos samo da krenu radovi na hotelu,klizistu,bazenima ....
Pozdrav.
13 05 2013 - 11:22
Ime:zare
Komentar:
Uskoro ce poceti turisticka sezona -sta se desava sa radovima oko hotela -okretnici kod cesme-rekonstrukciji bazena i ostalo-sta se ceka?
05 04 2013 - 13:43
Ime:zare
Komentar:
Banjanci napisite nam kako napreduju radovi na Banji.Da li radovi teku po planu ili ima nekih problema.Pozdrav za sve.
02 03 2013 - 14:16
Ime:zare i pajo banja
Komentar:
Sutra zvanicno krecu radovi na obnovi hotela,bazena i prilaza Banji.Radice se i na sanaciji klizista i na uredjenju parkinga kod hotela.Svi mestani Banje se nadaju da ce radovi biti uspesni i da ce se na vreme zavrsiti.Nadamo se da ce Banja konacno dobiti pravo mesto u turistickoj ponudi Srbije.Pozdrav za sve Banjance i prijatelje Banje-za sve informacije pratite nas sajt.
17 02 2013 - 11:13
Ime:zoran pajo
Komentar:
Zare kada polazis?. Pozdrav za rodj. Cala.
12 02 2013 - 14:06
Powered by DRBGuestbook · PHP Hosting