Lokacija
Važne informacije


Vremenski usloviPrijatelji sajta
netvodic


Oglasi


Anketa

Da li biste posetili Pribojsku Banju?
da
možda
ne

Pribojska Banja na Facebook-u

Pribojska Banja na Google-u

Pribojska Banja na Twitter-u
Forum

Forum je trenutno u izradi!
Na ovoj stranici za sada možete postavljati vaše komentare.

Postavi komentar

Postavi komentar


Postavljeni komentari

Vidite komentar 41 od 50 (Ukupno komentara: 115)

Ime:Rafko
Komentar:
interesuje me dali smem banju koristiti jer imam konorarnu bolest srca isto takodje imam hronicno oboljenje kicme

srdacan pozdrav fam.Mecikukic
11 06 2014 - 23:10
Ime:Admin
Komentar:
Pocetak rada Rehabilitacionog centra "Banja" jos uvek nije poznat. Sve promene bice objavljene na sajtu
24 05 2014 - 08:01
Ime:Mirjana
Komentar:
Kada banja pocinje sa radom?
17 05 2014 - 13:49
Ime:besplatniseminarski.com
Komentar:
sve najbolje u radu
16 05 2014 - 18:29
Ime:zare
Komentar:
Cico ima i onih koji iskreno i posteno vole BANJU i jednog dana ce oni doci u situaciju da pomognu BANJI-prevaranti-lazovi i olos ce otici u istoriju-bice bolje -nadam se uskoro -pozdrav
10 11 2013 - 13:29
Ime:cica
Komentar:
Ne znam za lekare, ali osim termalne vode, u Banji nema NISTA. Obicna rusevina! Sta su uradili NEVEROVATNO!I nikad nece nista ni biti, sto je najgore.
08 11 2013 - 01:00
Ime:Katarina
Komentar:
Doktori na Banji su svi katastrofa, neljubazni i drski. Osim dr Goce Anicic, njoj svaka cast. Nasmejana uvek. Zato i ima najvise pacijenata. Fizioterapeuti su takodje odlicni,uvek raspolozeni i veseli. Svaka pohvala.
07 11 2013 - 04:26
Ime:Sara
Komentar:
Bog vam je dao prelijepu vodu i prirodu, ali.... i ljudi treba da urade svoj dio posla da bi ova banja postala ono što zaslužuje da bude, a to je mjesto za liječenje, odmor i uživanje.
Ove godine se ispoljilo mnogo propusta počev od zatvaranja stacionara čija rekonstrukcija još nije počela (iako je trebalo biti završen do juna 2013). Pitanje je da li će biti završen do juna 2014 godinu.
U ovoj banji dolaze uglavnom starije osobe, 75% ih je preko 60 godina, koje su slabije pokretne zbog problema sa zglobovima, kostima, lomovima i implantatima kukova i koljena. Zbog toga bi sve moralo biti prilagođeno njima. ONAJ koji uredno ubire prihode od bazena morao bi obezbijediti osnovne uslove za njihovo bezbijedno korišćenje. Stanje u kojem je banja funkcionisala ove i prethodnih godina, je takvo da bi sanitarna i komunalna inspekcija morale zabraniti rad bazena, sve dok se za približno hiljadu osoba koje dnevno prođu kroz bazene ili se kupaju na obliznjem jazu, ne obezbijede sledeći sanitarni uslovi:
- toaleti i tuševi (s obzirom da je u bazenima veliki broj starijih osoba koje slabije kontrolišu mokrenje i stolicu, u zatvorenim bazenu se često dešavanju neprijante situacije koje bi se izbjegle da postoji bar jedan toalet, koji je OBAVEZAN SVUDA, osim u ovoj banji. S obzirom da postoji dosta tople vode postavljanje tuševa bi bila mala investicija, koja bi po izlasku iz bazena omogućila da se spere pomenuta nečistoća )
- stepenice u bazenu bi morale biti maksimalne visine 19cm (umjesto sadašnjih 25cm, dok je najniža stepenica u velikom bazenu visine 40cm!!! )
- obostrani rukohvati na stepenicama u bazenu
- neklizajući pod od drvenih ili plastičnih rešetki pri izlasku iz bazena, kroz koje bi voda prolazila i kroz drenažnu rešetku izlazila van objekta. (Kad 70 osoba odjednom izađe iz bazena na podu sa nađe dosta vode koja se cijedi sa tijela i iz kupaćih kostima tako da pod od keramičkih pločica postaje jako klizav, što starijim osobama predstavlja veliku opasnost)
Čitava Banja živi od ovih bazena, a bazeni su u stanju od prije 40 godina. Nadležni treba da shvate da su se higijenske navike i potrebe gostiju promijenile, a na njima je da ih obezbijede i idu u korak sa vremenom, za dobro svih. Ne treba velika pamet da bi se shvatilo šta treba uraditi. Neka nadležni samo dva puta dnevno siđu u bazen sa običnim narodom koji se tamo kupa pa će im biti jasno šta treba činiti. Ako izađu iz svog atara i pogledaju kako su uređene druge banje u Srbiji ideje će im same doći.
A novca ima, za prihod koji se za mjesec dana ubere sa ovih bazena se može napraviti sve gore pomenuto i podići nivi usluga banje na opšte zadovoljstvo i gostiju i domaćina.
Pozdrav iz Podgorice
17 08 2013 - 05:33
Ime:zare
Komentar:
Sutra dolazak na BANJU-pozdrav za sve
15 08 2013 - 13:20
Ime:Damjan
Komentar:
Kume sredio si ovaj sajt, nemam reči
28 07 2013 - 07:35
Powered by DRBGuestbook · PHP Hosting